HTML

Tűsarkon a világ

Két nem hétköznapi csaj, és a nem hétköznapi világ.Avagy hogyan is érvényesül a Marshall- kereszt a pasizásban és hogy milyen is az élet, ha épp felnőni készülsz.Valamint a tűsarok mellé jelenleg egy pár bakancs.

Címkék

barátok (5) bizalom (1) blog (1) buli (1) búsulás (3) csajok (6) család (1) dínó (3) divat (1) éjszaka (1) emlékek (8) év (1) fal (1) gazdaság (2) hazugság (1) hel (2) hétvége (1) jane (2) kávé (2) makro (1) mátra (1) mikro (1) munka (3) nők (2) nyár (2) olvasók (2) optimizmus (2) ősz (1) őszinteség (1) pasi (6) pia (1) reggel (1) reneszánsz (1) senki (1) siránkozás (1) stég (3) süti (1) szabadság (1) szerelem (8) szerep (2) szeretet (4) társadalom (3) táska (1) terápia (2) ünnep (4) Címkefelhő

Friss topikok

  • Bugya: Talán bizonyos embereknek szükséges,h valaki által ismerjék,találják meg önmagukat. (2011.02.22. 17:34) Ízek,Imák,Istenek
  • "Julia": @ÁbiPók: Juli egy nagyon kedves lány,csak jobb szereti ha valamit együtt csinálunk,ezért jogok nál... (2009.12.15. 10:40) Ezek a Night Shiftek...
  • "Julia": @Stifflerpistapéter: Nekem úgy tűnik te is kiemelted a mondatot,és nem ütközik szembe,ami mögötte ... (2009.12.15. 10:32) "a te Ludvigod"
  • Stifflerpistapéter: Máj-(nél)kül-nájt (2009.12.15. 01:45) StifflerPistaPéter
  • Szelíd hangorkán: Nosztalgia. Kundera egyik művében azt írja, hogy maga a szó "szenvedést" jelent (azt már nem tudom... (2009.12.11. 18:19) Egy korszak volt...

Vonzások és taszítások

"Julia" 2011.02.20. 11:17

Igazi borongós reggelünk van,ilyenkor nem is tehetsz mást,minthogy ágyban maradsz főzöl egy teát és elmélkedsz életed nagy dolgain.

Napok óta ez a téma foglalkoztat,vonzások és taszítások.Alapvetően hiszek a biológia istenében ezért is furcsa ez számomra. Valójában tudja a tested hogy ki kell neki? Ott van a nagymenő tökéletes..okos,igazi polihisztor akire akárhányszor csak rápillantok mindig az jut eszembe,hogy bár hiába vonzó az agyamnak,és hiába rendelkezik a  tökéletes külsővel a receptoraim mégis visítva kiálltanak álljt! ha vele vagyok.

Vagy ott az egyáltalán nem tökéletes,legalábbis hozzám nem illő, akit mégis minden érzékem követel már akkor is ha csak rá gondolok.

És ott a harmadik aki maga az igazi disszonancia és igazából nem is tudom miként kategorizálhatnám be, nem rossz vele,mondhatnám hogy semleges,de ha lekapcsolod a villanyt..hát ott elszabadul a pokol.

Nemrég azt mondtam valakinek,ugyan ne aggódj hiszen mindig a nő dönt..de mi alapján.HIszünk még az örök szerelemben, vagy az agyunkra bízzuk magunkat,esteleg a biológiánkra?

Én inkább az utóbbira szavazok.Hiszek a biológiában,a nőben a férfiban és persze a három pedálban.Nekem megfelel ez a hitvalás és szerencsésnek mondhatom magam,hogy nem az eszem alapján kell döntést hoznom ha férfiakról van szó. Pont nem fog érdekelni hogy mennyi a pénzed kinek dolgozol vagy hogy az Armani a kedvenc márkád. Annál inkább ha vonzó az illatod,mosolyogsz és mindig meg tudsz nevettetni.Jah és ha szexi farmerban a feneked. Remélem nem félsz majd mellettem úttalan utakon és akkor talán akkor kicsit majd jól megleszünk egymásnak, de nem örökké.

 

A lényeg érezd jól  magad, egy pasi olyan mint egy drága parfüm, tudni kell viselni, de csak akkor ha számodra megfelel ez az illat. Dönts jól.....EZ az igazi fuel for life.

 

 

Olyan mint ez a kép..szexi

(K)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://helandjudy.blog.hu/api/trackback/id/tr942674308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása